Legotillverkning

Legotillverkning i tunnplåt.

Vi är ett litet företag med NC styrd modern maskinpark, Cad Cam utrustning och datorstyrda maskiner för plåtbearbetning. Vår specialitet är tunnplåtsbearbetning i olika plåtmaterial och tjocklekar. Ett vanligt uppdrag är legoarbete till företag.

Vi har specialicerat oss på konstruktioner där stansning, bockning och svetning kan ingå. Vi tillverkar, hjälper till med produktutveckling och produktionsanpassning.

Vi har långvarig erfarenhet av branschen vilket medför att vi inte ryggar för något uppdrag, stort, smått, svårt eller special, vi har gjort det förr!
Vår moderna maskinpark möjliggör konkurrenskraftiga priser även på korta serier.

legotillverkning-KarMaProduction-46 kopieraVälkommen med att höra av dig för mera information eller göra offertförfrågan.

Prototyper

Har du behov i prototypfasen är vi med för att hitta de bästa produktionslösningarna, optimerar producerbarheten och kör enstyckstillverkning av färdiga komponenter.

De bästa produktionslösningarna.

I oss hittar du en samarbetspartner som kan hjälpa till med allt från ritning till färdig produkt samt hitta de bästa produktionslösningarna. När vi är med i konstruktionsfasen kan vi för varje unik produkt erbjuda en kostnadseffektiv tillverkning. Vi arbetar i alla tunnplåtsmaterial, rostfritt, svartplåt, aluminium, syrafast, el-förzinkad och varmförzinkad. Vi kan hålla konkurrenskraftiga priser även på korta serier.

stödben för Campers

stödben för Campers